{FBPIX} {script_head} {script_body}
logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik tickets voor FORT Oktoberfest 2018?

Tickets voor FORT Oktoberfest bestel je via deze website

PS. We raden je af om tickets via derden aan te schaffen, helaas kunnen we je dan geen garantie bieden dat deze tickets werken en origineel zijn.

Ik heb een vraag over mijn tickets, aan wie kan ik die stellen?

Neem contact op met YourTicket Provider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee hoor, we kunnen jouw ticket ook vanaf jouw smartphone scannen! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren al te downloaden.
Zet daarnaast van te voren de helderheid van je scherm op zijn hoogst.

Wat mag ik wel en niet meenemen?

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen naar FORT Oktoberfest. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

Wel: nog niet opgeblazen opblaasdieren, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks/zonnebrand en soortgelijke producten als ze nog in de officiele verpakking zitten! Elektronische sigaretten mogen ook mee naar binnen, mits er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), gevulde electronische sigaretten, selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Stuur ons dan tijdig een mailtje, op de dag zelf kunnen we soms niets meer voor je betekenen.

Wat als ik medicijnen gebruik en/of een allergie heb?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan graag wat we voor je kunnen betekenen!

Zijn er kluisjes?

Heel veel! Hierin kun je jouw spullen voor 7 euro veilig opbergen. Deze kun je alvast online aanschaffen. Ga naar stap 2 in het bestelproces (dit doe je door op 'Bestel Nu' te klikken) en schaf er eentje aan!

Let op: Heb je online al een kluisje gekocht? De code ontvang je per mail op donderdag 5 oktober!

Rijden er pendelbussen naar FORT Oktoberfest?

Vanaf Utrecht Centraal Station rijden onze pendelbussen. Deze rijden vanaf het Jaarbeursplein en pendelen tot laat ook weer terug naar Utrecht Centraal Station.
Volg vanaf Utrecht Centraal de uitgang 'Jaarbeurs', loop vervolgens langs Het Beatrix Theater en sla vervolgens links af. Nog een klein stukje doorlopen en je bent bij de opstaphalte.
We doen onze uiterste best om de wachttijd voor de pendelbus zo kort mogelijk te houden.

Een retourticket kost €5 en schaf je aan bij de buschauffeur. Wel zorgen dat je jouw kaartje bewaart voor de terugreis.

Mocht je nou niet met de pendelbus willen gaan, kun je ook bus 41 naar Wijk bij Duurstede pakken, vanaf de halte Oud Amelisweerd is het 10 minuutjes lopen.

Kan ik mijn auto dicht bij het festival kwijt?

Jazeker! Vul dan 'Marsdijk 2, Bunnik' bij je TomTom of Google Maps in.
Vanaf de snelwegafslag geven wij met borden aan waar de P (parkeerplaats) van FORT Oktoberfest is. Jouw auto mag je achterlaten op de plek die onze verkeerswachter jou aanwijst.

Een parkeerticket kun je voor €10 contant aanschaffen bij de parkeerwachter op de parkeerplaats.

Hoe kan ik betalen op FORT Oktoberfest?

Op het festivalterrein kun je food & drinks afrekenen met de speciale festivalmunten. Deze kun je op het terrein kopen en kun je zowel per pin als contant afrekenen. Je kunt extra bijpinnen bij de muntenkassa's, maar we adviseren je om zelf ook extra cash mee te nemen. 

Kan ik FORT Oktoberfest halverwege verlaten en later weer terugkomen?

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet zomaar weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het hele festival vol te kunnen houden!

Mag ik foto’s maken op FORT Oktoberfest?

Ja natuurlijk! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of een mobiel mee om het feest vast te leggen. 
Een (semi-) professionele camera is alleen niet toegestaan.
Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier op onze contactpagina

Is Fort Oktoberfest toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

FORT Oktoberfest is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het terrein van Fort bij Vechten is vooral bedekt met gras en geasfalteerde paden, pleintjes. 
Bij de EHBO is een rolstoelvriendelijk toilet te vinden!

Zijn er huisregels waaraan ik me op FORT Oktoberfest kan houden?

Ja, die hebben we! Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van XSENSE. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels FORT Oktoberfest

Heb jij een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op FORT Oktoberfest gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een bijzondere & onvergetelijke ervaring van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 • Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 • Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van FORT Oktoberfest! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 • Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 • Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 • Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 • Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 • Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 • Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 • Fort Vechten is omringd door water: Zwemmen kan hier niet! We willen er namelijk zeker van zijn dat je bijvoorbeeld niet onderkoeld raakt. Met blote voeten de temperatuur van het water voelen is natuurlijk wel toegestaan.
 • Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 • Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van FORT Oktoberfest, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 • Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Blader ook door de algemene voorwaarden van XSENSE B.V.:  Klik hier

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik mij aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij een festival van ons te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!

Ik heb een baby en geef nog voeding… Is er een verborgen plekje waar ik kan kolven?

Ja, die is er: bij de EHBO post kun je zonder nieuwsgierige kijkers in alle rust kolven. We hebben alleen geen koelkast om de voeding in te koelen, wat je daarom het best kunt doen is een koeltas meenemen en deze bewaren in een kluisje. 

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Ben je iets kwijt geraakt op het festival? Je kunt info@xsense.nl een berichtje sturen over wat je kwijt bent, dan spitten wij even in de gevonden-voorwerpenbak!
Mocht je iets uit jouw kluisje vergeten zijn, dan kun je het best het formulier invullen op deze website: http://eventsafe.eu/spullen-kwijt/. 

XSENSE en The Zoo Events organiseren FORT Oktoberfest! Wordt jouw vraag niet beantwoord in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven. Ben je pers? Klik dan hierboven voor het persformulier.